De researcher presenteert zijn analyse en powerpoint rapport voor het marketing team

Tijdelijk nood aan een research-, data- of insightsprofessional?

In ons netwerk van Insights Wizards zit zeker de geschikte consultant voor jou!

Meteen zoeken
Foto:pexels.com

Schakel een Insights Wizard in

Bedrijven zetten onze marketing researchers, analisten en datascientists in voor o.a.

Interim opdrachten

Je data blijven binnenstromen, ook als je in afwachting bent van de rekrutering van een nieuwe medewerker of je vertrouwde team om welke reden dan ook tijdelijk niet (volledig) beschikbaar is. Maak het verschil door één van onze ervaren freelance consultants in te huren.

Projecten

We ondersteunen bedrijven bij data-, research- of insightsprojecten: het begeleiden van ad hoc onderzoek, het analyseren van data, het ontwerpen van rapporteringen, dashboards en scripts, het opzetten van tracker onderzoek, of het schrijven van strategische rapporten. Onze Insights Wizards brengen gespecialiseerde kennis aan.

Coaching

We werken jou of je nieuwe medewerker in sneltempo in of geven opleiding op maat. Twijfel je aan de efficiëntie van de research-activiteiten van je organisatie? Dan is er de Insights Audit. Lees er alles over in coaching.

Klankbord

Je kent dat wel, rapporten stapelen zich op. Zeker als het bedrijf geen eigen marktonderzoeksafdeling heeft, leeft de frustratie bij de business-departementen dat niet alle inzichten uit het materiaal gehaald worden. Wat zit er nog meer in en wat kan een frisse blik van buitenaf je leren?

Freelance marktonderzoekers en consumer insights managers

Kan je me een goede marktonderzoeker,
data- of insightsprofessional aanbevelen?
Dat is de vraag die we regelmatig krijgen van bedrijven.

Zoeken op het internet is tijdrovend en geeft geen garanties.

Met Insights Wizards geven we een keurmerk aan deskundige en betrouwbare marktonderzoekers, data- en insightsprofessionals. We stellen enkel mensen voor, voor wie we echt kunnen instaan!

Jasper Scheir en Wim Hamaekers Dirk Van Kemseke, Wim Hamaekers en Jasper Scheir hebben tientallen jaren ervaring bij zowel marktonderzoeksbureaus als de klantenzijde, in sectoren als fmcg, media, banken en verzekeringen, telecom, retail, diensten ... enz.

Laat hen je helpen om snel een goede en betrouwbare data, research of insights professional te vinden.

Hoe werkt het?

  1. Jij geeft ons je wensen door, via het formulier hieronder.
  2. We bellen je binnen de 24 uur terug, om je wensen goed te begrijpen.
  3. Wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte freelance marktonderzoeker, data- of insightsprofessional in ons netwerk van ervaren consultants met bewezen track record.
  4. Onze freelancer gaat bij jou aan de slag.
  5. Terwijl het project loopt hebben we met jou en de freelancer regelmatig contact, en ondersteunen of sturen bij waar nodig.
  6. Bij afsluiting van het project zorgen we voor een goede overdracht.
  7. We kijken uit naar het volgende project!
Een marktonderzoeker adviseert het marketingteam inzake strategie Foto: Unsplash.com / @dylangillis

Vertel ons wat je zoekt

Vertel ons meer over de taak of taken waarvoor je je externe marktonderzoeker of consumer insights manager wil inzetten, de vaardigheden waarover de freelancer moet beschikken en je timing. Zo vinden wij de geknipte researcher of analist voor je!

Werken met een Insights Wizard

Ervaring

Onze research, data- of insights professionals hebben minstens 5 jaar ervaring in marktonderzoek of data en insights industrie. Vaak hebben ze daarenboven nog ervaring opgedaan in leidende of adviserende functies in bedrijven, agentschappen of organisaties zoals Esomar of CIM ... Zo weten ze wetenschappelijke methodiek met pragmatiek te combineren. Als dat geen garantie is.

Strategische inzichten

Data en inzichten zijn er vaak genoeg binnen bedrijven en op het net. Het is een kunst om ervoor te zorgen dat insights binnen het bedrijf ook op strategisch niveau gebruikt worden. Dit door de relevante data en inzichten te scheiden van de rest, en het breder business kader goed te begrijpen. Indien gewenst, worden onze Insights Wizards gecoacht door een team van ervaren consultants om ervoor te zorgen dat markt- en consumenteninzichten uw bedrijf een competitief voordeel bieden.

Technisch sterk

De business intelligence noden van elk bedrijf zijn uniek. En dus bouwt elke marketing afdeling met de jaren een eigen unieke set van bevragings-, analyse-, rapporterings- en visualisatietools. De kracht van ons netwerk van marktonderzoekers zit in de gecombineerde kennis van elk lid. Ontdek in Software en Methodologieën hoe we dit voor u doen werken. Bovendien houden we de vinger aan de pols en zetten we de laatste technologische snufjes in waar gepast.

Betrouwbaar en communicatief

We willen dat werken met een Insights Wizard garant staat voor kwaliteit en een gedegen opvolging. We maken daarom duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat we steeds makkelijk te bereiken zijn.

Interesse om als freelance marktonderzoeker deel uit te maken van ons netwerk? Insights Wizards is een initiatief van en voor research-, data- en insightsprofessionals. We kennen als geen ander de uitdagingen van het werken met data en klantinzichten en weten uit eigen ervaring wat het is om freelancer te zijn. Bij ons mag je ondersteuning, eerlijke contracten en teamgeest verwachten.
Aanmelden als marktonderzoeker

Nieuws