Over ons

Het verzamelen van insights uit marktonderzoek en data is een geweldige activiteit. Wij als marketing researchers of data- en insightsprofessionals doen inzichten op bij consumenten en vertalen die samen met de onderzoekers aan klantzijde naar duidelijke en uitvoerbare aanbevelingen die passen in het strategisch plan van het merk. En als we de kans krijgen om een jarenlange relatie met klanten op te bouwen, dan is het helemaal mooi.

Maar bedrijven en marketingafdelingen hebben vandaag ook hun eigen uitdagingen. Budgetten krimpen, medewerkers zijn soms voor langere tijd niet beschikbaar. Omdat we regelmatig vragen kregen van recruiters naar profielen van interim research managers groeide het idee om daar zelf een rol in te spelen. Want met een gecombineerde ervaring van meer dan 40 jaar kennen we de markt en de spelers.

Wij zijn Insights Wizards. Of je nu een bedrijf bent dat voor het eerst nood heeft aan klanteninzichten en onderzoek of een marketing- en researchafdeling die tijdelijk versterking zoekt, wij matchen je met degelijke en ervaren freelance research en consumer insights consultants. Insights Wizards is een initiatief van Wim Hamaekers en Jasper Scheir.

Contacteer ons op 0498 46 06 72, vul het contactformulier in of mail ons op wizards@insightswizards.be